Nieuwste Ace Attorney heeft nu Engelse trailer

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Nieuwste Ace Attorney heeft nu Engelse trailer

Vorig jaar september kondigde Capcom al aan dat er een nieuwe Ace Attorney in de maak was, het zesde deel alweer, maar deze zou eerst een release krijgen in Japan. Middels een trailer die het bedrijf op YouTube zette, hebben we er nu ook de Engelse stemmen van de game bij en krijgen we een beter beeld van hoe de game eruit gaat zien.

Op het moment dat de nieuwe Ace Attorney aangekondigd werd, gebeurde dat simpelweg met de subtitel ‘6’. Inmiddels zijn we een aantal maanden verder en hebben we een volledige titel, namelijk Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice.

Dat deze game nieuwe gameplaymogelijkheden bevat is duidelijk te zien in de bovenstaande trailer. Duidelijk wordt dat spelers opnieuw de rol aan zullen nemen van drie advocaten, Phoenix Wright, Apollo Justice en Athena Cykes, maar dat dit verspreid zal zijn over twee landen. Bekenden van de franchise weten mogelijk wel dat de games altijd een spirituele kant hebben gehad door het personage Maya en haar familie, die spirit mediums zijn. Ook dit lijkt opnieuw een grote rol te spelen in het zesde deel.

De nieuwe Ace Attorney staat enkel gepland voor een release in de Nintendo eShop en is te spelen op de 3DS. Lang hoeven we niet meer te wachten op een release van de titel, want deze komt al in september.