Nieuwe voorraad Fallout 4 Pip-Boy Edition binnen 10 minuten uitverkocht

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Nieuwe voorraad Fallout 4 Pip-Boy Edition binnen 10 minuten uitverkocht

Eerder vandaag verscheen de Pip-Boy Special Edition van Fallout 4 opnieuw in de Bethesda Store. De editie die razend populair bleek te zijn bij fans was al sinds afgelopen zomer niet meer te bestellen. Tien minuten nadat Bethesda hem opnieuw beschikbaar stelde was de editie alweer uitverkocht.

Al eerder schreven we over de beperkte oplage van de Pip-Boy Edition welke voor Fallout 4 te reserveren was. De editie bleek razend populair bij fans en was dan ook snel niet meer aan te slepen, en dan met name niet voor het bedrijf dat de editie creërde. Het bedrijf gaf te kennen dat het voor hen niet mogelijk was om meer Pip-Boy Editions te maken en sommige fans hadden daardoor pech.

Vandaag bleek dat er toch nog een kleine voorraad was gemaakt welke via de Bethesda Store besteld kon worden, hoewel momenteel onbekend is om hoeveel versies het daadwerkelijk ging. Tien minuten nadat de special edition van Fallout 4 te krijgen was, bleek dat ze al door de voorraad heen waren en daardoor worden opnieuw een flink aantal fans teleurgesteld.

Fallout 4 staat momenteel voor een release op 10 november. Het is mogelijk dat er nog een lading Pip-Boy Editions aankomt, maar helaas is hierover niks zeker. Voor de mensen die graag een versie willen en nog niet besteld hebben blijft dit dus afwachten.