Nieuwe update voor No Man’s Sky in aantocht

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Nieuwe update voor No Man’s Sky in aantocht

Sinds Hello Games geblunderd heeft met de launch van No Man’s Sky, bleef het stil omtrent komende ontwikkelingen. Alleen eind november vorig jaar dook de ontwikkelaar even op om een nieuwe update genaamd de Foundation Update aan te kondigen. Hello Games heeft nu een bericht achtergelaten op Steam over een andere update: de Path Finder Update.

In het bericht gaf de ontwikkelaar aan dat er komende week een nieuwe patch uitkomt, namelijk de Path Finder Update. De update voegt een voertuig aan de game toe, al is het niet bekend wat voor een voertuig dit zal zijn. Hiermee kunnen spelers in No Man’s Sky makkelijker planeten verkennen. Het bouwt verder op de Foundation Update en wijst naar een mogelijke weg voor de toekomst van de game. De overige inhoud van de patch wordt bekendgemaakt wanneer de patch zelf uitkomt.

Hello Games onthult dat de kleine patches die na de Foundation Update vrijkwamen, bedoeld waren om sommige problemen die spelers ondervonden te verbeteren. Dit deed het bedrijf nog voordat ze aan de Path Finder Update begonnen te werken. Hierbij wijst de ontwikkelaar op het feit dat ze luisteren naar de feedback die spelers geven. Ook belooft Hello Games dat dit nog maar een stap is in de richting van waar ze uiteindelijk heen wil met de game.