Nieuwe update voor Dishonored 2 laat je moeilijkheidsgraad naar eigen hand zetten

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe update voor Dishonored 2 laat je moeilijkheidsgraad naar eigen hand zetten

Bovennatuurlijke huurmoordenaars die al een tijdje thuis op de bank zitten kunnen binnenkort een nieuwe uitdaging aan in Dishonored 2. De game wordt door Bethesda van een gratis update voorzien, met de mogelijkheid om de moeilijkheidsgraad in te stellen en missies te kiezen. 

Door de update voor Dishonored 2 krijg je meer vrijheid. Vooral de komst van de ‘Custom Difficulty Settings’ zorgt er voor dat je de ervaring die Dishonored 2 biedt nog meer naar je hand kunt zetten. Je hebt een twintigtal verschillende opties waarmee je diverse gameplay-elementen kunt beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan hoe snel je Sleep Darts effect hebben, en hoeveel vijanden je tegelijkertijd aan kunnen vallen. Er kan naar hartenlust worden geschaafd tot je de ideale ervaring voor jezelf hebt gecreëerd.

Daarnaast introduceert de update de ‘Iron Mode’, een speciale optie die bedoeld is voor iedereen die op zoek is naar de ultieme uitdaging. Wanneer je hier voor kiest bij het starten van een nieuw spel, wordt de mogelijkheid tot het maken van handmatige saves je ontnomen en zijn de consequenties van je acties niet meer ongedaan te maken door even snel een vorige save-file te laden.

Mission Select is een andere welkome, maar iets minder noemenswaardige toevoeging. Het doet precies wat de naam doet vermoeden: het biedt je de gelegenheid een missie direct opnieuw te spelen. Naast de nieuwe toevoegingen zijn er een reeks bugs verholpen en moet de game iets soepeler lopen op zowel PlayStation 4 als op pc.