Nieuwe update voor Dead Rising 4 is geïnspireerd door fans

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Nieuwe update voor Dead Rising 4 is geïnspireerd door fans

Bijna een jaar geleden kwam Dead Rising 4 uit. In deze game speel je als de legendarische Frank West en reis je terug naar de beginplaats van de Dead Rising-franchise: Willamette. Helaas was niet iedereen tevreden met de game: Veel fans hadden kritiek en zeiden dat ze toch veel dingen misten. Nu krijgen we een beeld van wat de ontwikkelaars met deze kritiek gedaan hebben.

In een videobericht van het ontwikkelaarsteam van Dead Rising 4, horen we dat er een nieuwe update aankomt voor Dead Rising 4. De update introduceert nieuwe content in de vorm van reddingsmissies. Hierbij moet Frank door Willamette rennen, op zoek naar gestrande overlevenden. De overlevenden hebben unieke uitdagingen die Frank moet uitvoeren. Als beloning krijgt Frank meer unieke outfits om te dragen.

Daarnaast worden de Maniakken ook geüpdated. Op verzoek van de spelers worden deze kwaadwillende mensen uitdagender gemaakt. Wanneer je deze Maniakken uiteindelijk verslaat, krijg je hun persoonlijke wapens voor jouw gebruik. Verder wordt de AI van de gewone zombies verbeterd, zodat ook zij wat meer uitdaging bieden. Als we de ontwikkelaars mogen geloven, zitten er nog veel andere verbeteringen in de update die geïnspireerd zijn op kritiek van de fans.

Deze veranderingen worden doorgevoerd bij het uitbrengen van Dead Rising 4: Frank’s Big Package, de uitbreiding die Dead Rising 4 naar PlayStation 4 brengt op 5 december. Spelers die de game al eerder hadden gekocht, krijgen de veranderingen gratis.