Nieuwe update voor de Nintendo Switch

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe update voor de Nintendo Switch

Vandaag heeft Nintendo de nieuwe update voor de Nintendo Switch de deur uitgedaan. De Firmware 4.0.0 update brengt aardig wat verbeteringen en nieuwe mogelijkheden met zich mee.

De laatste update voor de Nintendo Switch dateert alweer uit mei. Bij deze update beloofde Nintendo destijds flink wat verbeteringen voor de volgende update. Deze beloftes zijn ze vandaag nagekomen. In de Firmware 4.0.0-update is het nu mogelijk om video’s op te nemen van een game zoals The Legend of Zelda: Breath of the Wild en Mario Kart 8 Deluxe. Ook zijn er twaalf nieuwe Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild iconen toegevoegd.

Daarnaast is het nu mogelijk om een savegame naar een andere Switch te transporteren, is er een pre-purchase optie toegevoegd in de eShop waarmee je de game alvast kunt downloaden. Het maken van een groep moet in de Firmware 4.0.0 ook makkelijker gaan als je lokaal met andere spelers wil spelen. Tot slot zijn er nog verbeteringen doorgevoerd om het gehele systeem stabieler te maken en zijn er grafisch wat zaken opgepoetst. De update is vanaf vandaag te downloaden.