Nieuwe update voegt modding tools toe aan Dawn of War III

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Nieuwe update voegt modding tools toe aan Dawn of War III

Een grote, nieuwe update voor Warhammer 40.000: Dawn of War III voegt de mogelijkheid tot modden toe aan de game. Verder voegt ontwikkelaar Relic Entertainment met de update een verbetering aan de balans en de mogelijkheid om te autosaven tijdens de campaign toe aan de game. De update had gisteren al live moeten gaan, maar is wegens technische problemen op het laatste moment uitgesteld.

De verbetering in de balans van de multiplayer en de mogelijkheid tot autosaven zijn prima, maar het zal de toevoeging van modding tools zijn waar de fans van Dawn of War III echt warm voor lopen. Deze tools zal het voor modders mogelijk maken om onder meer nieuwe vaardigheden en game modes te ontwerpen. Bovendien is het mogelijk om de balans van de multiplayer nog verder aan te passen.

Warhammer 40.000: Dawn of War III verscheen op 27 april voor de pc. De game werd door de pers goed ontvangen, maar heeft zijn weg naar het grote publiek nog niet weten te vinden. Wellicht dat modders er met de nieuwe middelen die ze gekregen hebben in slagen een groter publiek voor de game te vinden.