Nieuwe update verbetert kwaliteit streamen op Xbox One

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe update verbetert kwaliteit streamen op Xbox One

De nieuwste update voor de Xbox One, die vanaf vandaag langzaamaan uitrolt, zal de kwaliteit van streaming significant gaan verbeteren. De update zal het namelijk mogelijk gaan maken om met 1080p en 60 frames per seconde te streamen.

Dat het streamen van games een populaire bezigheid blijkt te zijn lijkt door de nieuwe Xbox One update wederom te worden bewezen. Gamers hadden uiteraard al eerder de mogelijkheid om hun content te streamen, maar konden meestal niet de volledige pracht van de game in kwestie vastleggen. De update die vanaf vandaag zoetjes aan wordt uitgerold gaat daar verandering in brengen, gezien het gebruikers in staat stelt hun games in full HD en een soepele 60 fps te streamen.

De update brengt overigens nog meer handigheden met zich mee. Zo kan je namelijk ook ervoor kiezen om notificaties aan of uit te schakelen wanneer je in een online game of party zit en kun je al je achievements vergelijken met die van je vrienden. Uiteraard is team Xbox ook weer vlijtig bezig geweest met het verhelpen van de gemelde problemen, waaronder inlogproblemen, localisatieproblemen en streamingsproblemen.

Wat nog niet verwerkt is, maar wel een puntje van aandacht is voor Microsoft, is muis en toetsenbord ondersteuning. Wellicht dat de volgende update dat weet toe te voegen.