Nieuwe update Rocket League bevat ruilsysteem

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Nieuwe update Rocket League bevat ruilsysteem

Sinds de release van Rocket League is het hard gegaan met de game en ontwikkelaar Psyonix doet er alles aan om het racevoetbalspel relevant te houden. In de update van deze maand worden er een aantal nieuwe elementen geïntroduceerd, zoals een ruilsysteem en zeldzame spullen.

Rocket League is nu een klein jaartje uit en heeft op alle platformen al meer dan 110 miljoen dollar opgehaald. Dat smaakt naar meer en Psyonix wil in juni het loot-systeem op de schop gooien. Er zullen vanaf de nieuwe update een aantal categorie├źn van zeldzaamheid worden toegevoegd. De nieuwe Rare en Very Rare spullen zijn veel lastiger te bemachtigen in Rocket League dan de al bekende Common en Uncommon loot.

Voor iedereen die nu al een grote hoop aan dubbele, makkelijk te verzamelen spullen heeft, is er de mogelijkheid deze na de nieuwste update in te ruilen voor zeldzamere onderdelen. Voor vijf onderdelen van een lager niveau krijg je er┬á├ę├ęn van een hoger niveau voor terug. Psyonix geeft iedereen die Rocket League speelt wel een tip mee, want in een andere update die snel zal volgen zal men ook spullen kunnen ruilen met elkaar.

Om het allemaal nog verder te verduidelijken: er komt ook nog een ruilsysteem om onderling spullen te ruilen. De zeldzame onderdelen, zoals de “painted” en “certified”, kunnen dus veel waard worden voor veel spelers. Het vandaag aangekondigde inruilsysteem is meer bedoeld voor de dubbele onderdelen die je gewoon kwijt wilt. Denk dus goed na voordat je ergens spijt van krijgt.

Overigens geeft Psyonix ons volgende week nog meer info over de nieuwste update van Rocket League en dat lees je natuurlijk zo snel mogelijk op Pixel Vault.