Nieuwe uitbreiding van Hearthstone, Knights of the Frozen Throne

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Nieuwe uitbreiding van Hearthstone, Knights of the Frozen Throne

Vannacht heeft Blizzard het nieuwe uitbreidingspakket voor Hearthstone aangekondigd. Knights of the Frozen Throne komt in augustus uit en voegt nieuwe kaart- en effect types toe aan de game. Ook zal er een adventure mode zijn die gedeeltelijk gratis is.

Eerder dit jaar had Blizzard al bekendgemaakt dat er maar liefst 3 expansie pakketten uit komen. Un’Goro was het eerste pakket. Gisteren maakte Blizzard bekend dat het tweede pakket: Knights of the Frozen Throne, uitkomt in augustus.

Zoals we inmiddels gewend zijn heeft deze uitbreiding ook weer een nieuw game element. Deze keer is het in de sfeer van de Death Knights. De spelers kunnen in de nieuwe uitbreiding Death Knight versies van hun hero spelen, hierdoor verandert hun avatar in de Death Knight versie. Buiten de verschillende battlecry effecten die deze hero kaarten hebben, veranderen ze ook de hero powers.

Verder is het thema van Knights of the Frozen Throne gevormd rond de ondode minions van de Lich King. Dit betekent dat er veel nieuwe kaarten komen met deathrattle effecten. Daarnaast komt er een nieuw effecttype: Lifesteal. De schade die je aanricht met lifesteal wordt direct toegevoegd aan jouw hero.

Zoals altijd komt er ook een nieuw avontuur. De proloog hiervan is gratis voor alle spelers, maar de rest moet je zelf aanschaffen.