Nieuwe trailer voor One Piece: World Seeker onthuld

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Nieuwe trailer voor One Piece: World Seeker onthuld

Animefans hebben weer wat om naar uit te kijken met de toekomstige release van One Piece: World Seeker. Het wachten duurt lang, maar gelukkig besloot Bandai Namco een nieuwe trailer online te gooien om het wachten wat te verzachten.

In de trailer kunnen we natuurlijk nieuwe beelden aanschouwen, maar de focus ervan ligt op enkele personages. Jewel Island is een van de eerste dingen die we zien, in al diens pracht en praal. Binnen de grenzen van dit eiland ligt een enorme gevangenis. Een gevangenis heeft natuurlijk een gevangenisbewaarder en in deze gevangenis is dat Isaac, iemand die duidelijk aan de top staat. Twee facties zijn in heftige strijd op het eiland, namelijk de Anti-Navy factie en de Pro-Navi factie. Beiden strijden om de modernisatie van het eiland, de een is tegen en de ander voor, zoals je misschien al wel had kunnen voorspelen. De anti-factie wordt geleid door Jeanne, die we ook mogen ontmoeten in de nieuwe beelden. Check de beelden hieronder.

We moeten nog een behoorlijke tijd wachten voor we daadwerkelijk zelf aan de slag kunnen met One Piece: World Seeker. Bandai Namco mikte eerst op een release in dit jaar, maar stelde deze uit tot ergens volgend jaar. Dan komt de titel voor pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.