Nieuwe trailer voor Iron Fist laat verhaal zien

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Nieuwe trailer voor Iron Fist laat verhaal zien

Dat het tweede seizoen van Iron Fist in de maak is voor Netflix wisten we natuurlijk al langer. Aan de hand van het einde van het eerste seizoen en The Defenders hadden we al een indicatie van wat we in het tweede seizoen kunnen verwachten, maar nu laat een nieuwe trailer nieuwe beelden zien.

In een nieuwe trailer van het tweede seizoen van Iron Fist krijgen we beelden te zien die een indicatie geven van wat we in het aankomende seizoen kunnen verwachten. In de trailer zien we hoe Danny samen met Colleen over straat loopt, terwijl verschillende objecten gewelddadige herinneringen opwekken bij Danny. We krijgen aan de hand van fragmenten beelden te zien van zijn harde en bloederige training in K’un-Lun. Ook zien we hoe Danny tijdens de training een masker draagt dat wel heel erg veel lijkt op de outfit die Iron Fist draagt in de comics.

Het ziet ernaar uit dat Danny ook in het tweede seizoen nog veel geconfronteerd wordt mijn zijn PTSD en dat hij zijn herinneringen op een rijtje moet zetten. Hoe dit allemaal precies in de zoektocht naar K’un-Lun past, is natuurlijk nog onbekend. Dit zullen we echter leren op 7 september wanneer het seizoen uitkomt.