Nieuwe trailer van Shaq-Fu: A Legend Reborn

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe trailer van Shaq-Fu: A Legend Reborn

Tijdens de Game Awards 2015 is er een nieuwe trailer opgedoken van Shaq-Fu: A Legend Reborn. De aankondiging werd door niemand minder dan Shaquille O’Neal zelf gedaan, wat hij vooraf al via Twitter liet weten. 

Shaq-Fu: A Legend Reborn is de opvolger van Shaq-Fu, een fightinggame die in 1994 verscheen voor de SNES en Megadrive. Erg goed werd de titel niet ontvangen: de game staat nog steeds te boek als één van de slechtste games aller tijden. Toch komt er, meer dan twintig jaar later, informatie omhoog rondom een vervolg. De game, met dus als subtitel ‘A Legend Reborn’ is in ontwikkeling bij de nieuwe studio Big Deez.

Vorig jaar werd al bekend dat er een tweede deel zou komen van de fighter met Shaquille O’Neal in de hoofdrol. Dit deel werd succesvol gefinancierd via crowdfundingwebside Indiegogo, maar er werd naderhand maar weinig nieuws rondom de ontwikkeling van de game naar buiten gebracht. Tot er vannacht een nieuwe trailer verscheen, die je hierboven kunt bekijken.

Wat betreft meer nieuws rondom een releasedatum, platforms en meer details over het verhaal – als daar überhaupt sprake van is in deze 2,5D-brawler – zullen we nog geduld moeten hebben.