Nieuwe trailer van Injustice 2 stookt het vuur vast even op

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe trailer van Injustice 2 stookt het vuur vast even op

Er is weer een stijlvolle trailer van Injustice 2 opgedoken. De video die de titel ‘The Lines Are Redrawn’ draagt, getuigt van een indrukwekkend staaltje CGI, en licht een tipje van de sluier op wat betreft de beweegredenen van de verschillende (anti-)helden.

In de trailer zien we diverse personages voorbij komen en zijn we getuige van wat hen bezighoudt. Zoals bekend speelt Injustice 2 zich direct na de gebeurtenissen in het eerste deel af. The High Counselor is verslagen, de uit een andere dimensie afkomstige Superman zit vast en Batman en zijn medestanders proberen de maatschappij weer in ere te herstellen. Ze worden daarbij tegengewerkt door aanhangers van de alternatieve Superman. Terwijl beide partijen het met elkaar aan de stok hebben, verschijnt er een nieuwe dreiging die het bestaan van de Aarde in gevaar brengt.

Tegelijk met het verschijnen van de trailer kondigde ontwikkelaar NetherRealm aan dat er op 24 januari een nieuw karakter zal worden onthuld. Deze onthulling zal op Twitch te volgen zijn, via deze link.

Injustice 2 staat verschijnt op 16 mei 2017 op de PlayStation 4 en Xbox One.