Nieuwe trailer van de Skyrim Special Edition

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Nieuwe trailer van de Skyrim Special Edition

Nog een week en dan ligt de vernieuwde editie van The Elder Scrolls V in de winkels. De Skyrim Special Edition heeft mooiere bloemetjes en zonnestralen. Voor het geval je dat vergeten was is er een korte trailer om de nieuwe schoonheid van de noordelijke provincie van Tamriel nog even onder de aandacht te brengen.

De trailer laat de gebruikelijke bossen en monsters zien die in Skyrim te vinden zijn, waardoor je een korte indruk krijgt van de nieuwe lichteffecten, schaduwen en vegetatie. De upgrade is voornamelijk gedaan om de inmiddels vijf jaar oude game wat aantrekkelijker te maken voor zijn release op Xbox One en PlayStation 4.

In de trailer van de nieuwe console van Nintendo was ook kort gameplay van Skyrim te zien. Dat The Elder Scrolls V naar de Switch komt lijkt dus duidelijk, maar of het nieuwe apparaat ook de Special Edition gaat trekken is maar de vraag.

Skyrim Special Edition komt op 28 oktober uit voor Xbox One, Playstation 4 en pc. Mocht je Skyrim met alle uitbreidingen al op Steam bezitten, dan krijg je volgende week een gratis update naar de Special Edition.