Nieuwe trailer toont meer van Borderlands 3

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Nieuwe trailer toont meer van Borderlands 3

Beeld: Borderlands 3

In september verschijnt het langverwachte Borderlands 3 en met de populariteit van de titel kon nieuwe informatie op de E3 ook niet uitblijven. Tijdens de persconferentie van Microsoft onthulde het bedrijf een nieuwe trailer en gratis DLC voor het vorige deel, Borderlands 2.

De trailer van Borderlands 3 bevat nieuwe beelden en toont ons de nieuwe Vault Hunters die we straks in de game kunnen verwachten. De trailer is cinematisch, maar Gearbox heeft aangekondigd dat het deze week ook gameplay zal tonen van de titel. Borderlands 3 verschijnt op 13 september 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Daarnaast maakte het bedrijf nog wat tofs bekend voor de mensen die in het bezit zijn van Borderlands 2. Het bedrijf heeft namelijk een gratis DLC voor hen klaarstaan met de naam Commander Lilith and the Fight for Sanctuary. We hoeven er niet op te wachten, want de DLC staat meteen al klaar voor je en verbindt de verhaallijn van deel 2 naar deel 3. Bekijk de trailer om te zien wat je kunt verwachten van de uitbreiding.