Nieuwe trailer Titans gereleased

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe trailer Titans gereleased

Netflix heeft na het ontvangen van de internationale rechten een nieuwe trailer van de live-action serie Titans gereleased. De serie Titans gaat over een groep jonge helden uit de DC Universe. De serie volgt de helden bekend van de klassieke ‘Teen Titans’. De trailer laat nieuwe beelden van de serie zien en laat zien hoe het team samenkomt.

Dick Grayson en Rachel Roth, een speciaal, jong meisje bezeten door een donkere kracht, raken verwikkeld in een samenzwering die de hel op aarde zou kunnen brengen. Ze worden vergezeld door heet-hoofd Starfire en de sympathieke Beast Boy. Samen vormen ze een team van helden.

Brenton Thwaites, bekend van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, neemt de rol van Dick Grayson opzich. Teagan Croft (Home and Away) zal in de huid kruipen van Raven. Anna Diop (24: Legacy) speelt Korian’r/Starfire. Alan Ritchson (Teenage Mutant Ninja Turtles) en Minka Kelly (Friday Night Lights) zijn te zien als Hawk en Dove.

Fans van Teen Titans kunnen een dramatisch, live-action serie verwachten die verder ingaat op de verhalen van het populaire stripboek heldenteam. Er is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix te zien zal zijn. De serie is vanaf 12 oktober te zien op DC Universe, maar dat is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

https://www.youtube.com/watch?v=h2nN_CC-Us8