Nieuwe trailer Starlink: Battle for Atlas onthuld

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Nieuwe trailer Starlink: Battle for Atlas onthuld

Veel mensen kijken vol verwachting uit naar de release van Starlink: Battle for Atlas volgende maand. Ubisoft weet dat en probeert ons nog meer lekker te maken voor de game door een nieuwe trailer te onthullen. Deze trailer richt zich op het verhaal van de game.

Tijdens de E3 van dit jaar konden we onze ogen uitkijken naar de onthulling van Starlink: Battle for Atlas. Ubisoft gaf aan druk bezig te zijn met de titel en wist ons al van de nodige beelden te voorzien. Het verhaal bleef echter nog een beetje vaag, tot aan nu dan. In de nieuwste trailer weet het bedrijf meer te onthullen over waarom de gebeurtenissen in de titel plaatsvinden. Ergens in het heelal proberen bad guy Grax en zijn robotleger ‘Nova’ te oogsten. Nova is een kostbare hulpbron en het verkrijgen daarvan is geen kattenpis. Daarom besluiten de baddies de crew van de Equinox, onze helden, aan te vallen en diens leider te kidnappen zodat hij hen kan helpen. Maar dit laten we natuurlijk niet zomaar gebeuren.

Starlink: Battle for Atlas verschijnt op 16 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Switch-bezitters hebben een extra gelukje, voor hen wordt Fox McCloud beschikbaar als exclusief personage.