Nieuwe trailer Spider-Man: Into the Spider-Verse

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe trailer Spider-Man: Into the Spider-Verse

Sony Pictures Entertainment heeft een nieuwe trailer van de nieuwe animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse uitgebracht. De film gaat een hele andere richting in dan we gewend zijn van de live-action Spider-Man-films. Into the Spider-Verse brengt namelijk een wereld waarin er niet één maar heel veel verschillende mensen zijn met de krachten van Spider-Man.

Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert de tiener Miles Morales uit Brooklyn. Miles is een student en Spider-Man. Het leven van Miles verandert compleet wanneer Wilson “Kingpin” Fisk met gebruik van een super collider een Spider-Man, Peter Parker, van een andere dimensie naar de dimensie van Miles brengt. Het duurt niet lang of de twee worden vergezeld door nog vier andere mensen met Spider-Man-krachten.

De creatieve breinen achter de animatiefilm zijn Phil Lord en Christopher Miller, bekend van The Lego Movie en 21 Jump Street. Zij geven een verse blik op het Spider-Man-universum met gebruik van een nieuwe, unieke visuele stijl. De film bevat een aantal bekende acteurs die hun stem lenen aan de animatiefilm. Enkele van die acteurs zijn Nicolas Cage als Spider-Man Noir, Jake Johnson als Peter Parker en Liev Schreiber als Kingpin.

Spider-Man: Into the Spider-Verse draait vanaf 20 december 2018 in de bioscoop.