Nieuwe trailer Prey vertelt het verhaal van Talos-1

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Nieuwe trailer Prey vertelt het verhaal van Talos-1

In de nieuwe Prey die volgend jaar uitkomt, ben je gestrand op een groot ruimtestation met een bijzonder verleden. De nieuwe trailer over de game van uitgever Bethesda vertelt het verhaal van de ontwikkeling van het ruimtestation Talos-1 in een alternatieve geschiedenis waarin president Kennedy de aanslag op zijn leven overleeft.

In de nieuwe trailer zijn geen gameplay beelden te zien, maar een aantal fragmenten in de stijl van een stripverhaal. Zo wordt onder andere uitgelegd dat de Sovjet-Unie in 1958 als eerste te maken kreeg met de aliens die jou het leven zuur gaan maken in de game. In samenwerking met de Verenigde Staten zijn de twee grootmachten een ruimteprogramma gestart om meer te weten te komen over het buitenaardse leven.

Nadat JFK de beruchte aanslag op zijn leven overleeft, bouwen de twee naties in tientallen jaren het ruimtestation dat in de verre toekomst en na een aantal dodelijke incidenten Talos-1 wordt genoemd. Op het moment dat jij als Morgan Yu het ruimtestation betreedt, is er helaas weer stront aan de knikker. De hele trailer kan je boven dit bericht bekijken en we moeten nog even geduld hebben voordat we zelf Talos-1 kunnen betreden. Prey komt in 2017 uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.