Nieuwe trailer legt de wereld van Astral Chain uit

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe trailer legt de wereld van Astral Chain uit

Nintendo heeft een nieuwe trailer voor Astral Chain. Hierin duiken we dieper in de wereld en de game mechanics van het nieuwste project van Platinum Games.

De trailer is ongeveer tien minuten lang. De stemacteurs van verschillende personages uit de game nemen de uitleg op zich. De trailer begint met meer informatie over de Neuron, de politie-achtige organisatie waar het hoofdpersonage deel van uitmaakt. De wereld ligt in puin en de Chimera bedreigen wat er van de mensheid over is. Deze wezens veranderen mensen in monsters en proberen deze wereld samen te voegen met die van hen. Alleen het kunstmatige eiland Ark biedt dapper weerstand en wordt beschermd door Neuron.

Na deze uitleg volgt een kijkje op het gevechtssysteem van Astral Chain. Hiervan was al iets te zien in de eerste en tweede Treehouse-stream op de E3 2019. Deze trailer voegt daar nu de Chain Trap en de Synchro-aanvallen aan toe. Vervolgens maken we kennis met de vijf verschillende versies van de Legion: de Sword-, Arrow-, Arm-, Beast- en Axe Legion. Alle vijf hebben hun eigen krachten en zwakke punten. Daarnaast krijgt elke Legion een eigen skill tree.

Ten slotte toont de trailer wat van het dagelijkse politiewerk dat Neuron onderneemt. Ook hierbij komen de Legions van pas: zo kan de Beast Legion bijvoorbeeld dienst doen als politiehond en geursporen onderzoeken.

Astral Chain is vanaf 30 augustus wereldwijd beschikbaar voor de Nintendo Switch.

https://youtu.be/qRgolbpH6Qg