Nieuwe trailer Kingdom Come: Deliverance toont verhaal

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe trailer Kingdom Come: Deliverance toont verhaal

Vandaag is er een gloednieuwe trailer uitgebracht voor de game Kingdom Come: Deliverance. Voor het eerst zien we meer elementen uit het verhaal in een trailer. Eerder werden vooral gameplay-elementen getoond. 

In de nieuwe trailer zien we Henry, de zoon van een smid, door Bohemia reizen nadat zijn geboortedorp is uitgemoord. Henry laat het er echter niet bij zitten en zint op wraak. In Kingdom Come wordt getracht een zo realistisch mogelijke middeleeuwse setting neer te zetten, waarbij elke keuze een effect heeft op de gehele wereld en haar inwoners. Ook geeft de game de spelers de vrijheid om te kiezen waarin ze zich specialiseren. De game zal dus geen gebruikmaken van klassen die al zijn vastgelegd. Daarnaast moeten spelers rekening houden met slapen en eten om gezond te blijven. De kleding en uitrusting die de speler draagt kunnen na verloop van tijd ook verslijten en dienen dus tijdig gerepareerd te worden.

De game werd eigenlijk vorig jaar al verwacht, maar werd diverse keren uitgesteld. De game komt nu uit op 13 februari voor pc, Xbox One en PlayStation 4.