Nieuwe trailer en releasedatum voor Yoshi’s Crafted World

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Nieuwe trailer en releasedatum voor Yoshi’s Crafted World

Yoshi heeft al in heel wat avonturen mogen stralen en veel mensen beschouwen hem als hun favoriete groene dino. In 2017 kregen we de eerste beelden te zien van een nieuwe Yoshi-game die later de titel Yoshi’s Crafted World kreeg. Nintendo maakte bekend wanneer we de game kunnen verwachten en onthulde een verhaaltrailer.

In het najaar van 2018 mochten we voor het laatst iets horen van de titel. We zagen wel enkele beelden waardoor duidelijk werd waarmee we te maken hebben, maar er was nog geen releasedatum bekend. De trailer weet ons de releasedatum te melden en geeft ons wat meer informatie over het verhaal.

In de verhaaltrailer wordt duidelijk dat we met Kamek en Baby Bowser als slechteriken te maken krijgen. Deze vallen een groep chillende Yoshi’s aan, in een poging de Sundream Stone te stelen. Tijdens de aanval versplintert deze en verspreidt zich over de gehele wereld van de game. Aan jou om Yoshi aan te sturen in de missie om de Sundream Stone terug te krijgen en Kamek en Baby Bowser te verslaan.

We hoeven slechts iets langer dan twee maanden te wachten tot we zelf aan de slag kunnen met al dit moois. Op 29 maart verschijnt Yoshi’s Crafted World exclusief voor de Nintendo Switch.