Nieuwe trailer en details voor Far Cry 5 bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe trailer en details voor Far Cry 5 bekendgemaakt

Vandaag heeft Ubisoft de eerste details over de season pass voor Far Cry 5 de deur uit gedaan. Daarnaast worden we ook getrakteerd op een gloednieuwe trailer voor de game. 

De season pass voor Far Cry 5 geeft ons de mogelijkheid om drie extra verhalen te beleven in het prachtige Hope Country, met ieder hun eigen plotwendingen. In de eerste DLC, genaamd Hours of Darkness, reizen spelers terug in de tijd om het op te nemen tegen de soldaten van de Vietcong. In Dead Living Zombies worden de zombies uit een klassieke B-film naar Far Cry 5 gebracht. Tot slot is er nog Lost on Mars waar je als speler de aarde verlaat om het tegen spinachtige aliens op te nemen op Mars.

Bij het aanschaffen van een season pass op de Xbox One of PlayStation 4 worden spelers getrakteerd op de Classic Edition van Far Cry 3. Deze zorgt ervoor dat je de gehele singleplayercontent van Far Cry 3 kunt spelen. Mocht je geen zin hebben om de season pass te kopen maar wil je wel graag Far Cry 3 spelen? Dan wordt in de zomer van 2018 de game ook als los exemplaar aangeboden. Pc-gebruikers hebben iets meer geluk, deze krijgen namelijk de complete versie van Far Cry 3 bij het aanschaffen van een season pass.

De nieuwe trailer van Far Cry 5 toont ons een verhaal rondom de levensgevaarlijke cult van de regio Hope Country in Monta. Het is tevens voor het eerst dat spelers een vliegtuig kunnen besturen. In deel 4 was er namelijk alleen een soort mini-helikopter te besturen. Naast deze nieuwe toevoeging kunnen spelers de gehele campaign in co-op spelen.

Far Cry 5 komt uit op 27 maart en verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.