Nieuwe Tony Hawk-game verschijnt binnenkort

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe Tony Hawk-game verschijnt binnenkort

De nieuwste Tony Hawk-game, Tony Hawk’s Skate Jam, verschijnt op 13 december in de vorm van een mobiele game. De game wordt gratis speelbaar en gaat microtransacties bevatten. De game is beschikbaar voor iOS en Android.

Zowel de Apple Store als de Google Play Store vermelden dat Tony Hawk’s Skate Jam een klassieke carrièremodus en wereldwijde toernooien zal bevatten. Ook zijn er vijftien verschillende parken beschikbaar, waar je naar hartenlust kunt skaten. Naast de vele parken kunnen spelers ook een groot aantal skateboards verzamelen van het bekende merk Birdhouse. Tony Hawk zelf is een van de speelbare personages. De andere personages zijn nog niet bekendgemaakt.

Via beide stores en de officiële website kunnen spelers zich registreren naar aanloop van de release op 13 december. De microtransacties in de game worden zogeheten Coin Packs. Deze packs zullen naar alle waarschijnlijkheid moves en verschillende boards bevatten. Voor ongeveer twee euro kan ook een Starter Pack worden aangeschaft.

De game wordt gemaakt door Maple Media en de Apple-versie is ongeveer 1.4 GB groot.