Nieuwe The Division-update gericht op Dark Zone

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nieuwe The Division-update gericht op Dark Zone

In de wekelijkse State of the Game-stream van Tom Clancy’s The Division heeft Massive meer informatie gegeven over de komende grote update voor de game. In versie 1.2, welke binnenkort zal verschijnen, zal er meer focus liggen op de Dark Zone.

Belangrijk in deze update zijn de verschillende problemen die worden aangepakt. Glitches in bijvoorbeeld de perk One is None en Reckless zullen worden opgelost, iets waarbij het team zelf ook aangeeft dat dit nooit had mogen gebeuren. Daarom neemt het team ook meer tijd met deze update, in plaats van nu al een specifieke datum aan te kondigen.

Naast problemen die worden opgelost, zullen er ook dingen veranderen in de Dark Zone. Het PvP-gebied in de game zal een nieuwe groep krijgen voor spelers met een gear-score van hoger dan 200. Dit gebied zal de beste loot bevatten, maar zal in ruil daarvoor wel vijanden van level 32 tot 34 voorschotelen.

Daarnaast belooft Massive betere loot-drops die ook vaker zullen vallen in alle Dark Zone-groepen, als wel in Incursions en missies op het hoogste niveau. Spelers zullen vaker high-end wapens en armor krijgen, in plaats van high-end upgrades.

Problemen rondom de dagelijkse missies zouden nu eindelijk opgelost moeten zijn, zo weet het team ook te melden. Dit is gedaan aan de kant van de servers; spelers hoeven hierdoor geen nieuwe update van de game te downloaden. Om er zeker van te zijn dat dit in de toekomst ook niet meer zal gebeuren, werkt het team aan een nieuw en verbeterd systeem voor de dagelijkse missies, welke met versie 1.2 zal worden geïmplementeerd.