Nieuwe stealth trailer Dishonored 2

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Nieuwe stealth trailer Dishonored 2

Na de trailer die we gisteren te zien kregen van Dishonored 2, waarin een missie op de brute manier uitgevoerd werd, kregen we vandaag een trailer waarin juist het tegenovergestelde gebeurt. Deze gameplay trailer laat zien hoe je een missie uitvoert met het gebruik van stealth en zonder iemand te doden.

Gisteren bracht Bethesda een nieuwe trailer uit van Dishonored 2. Daarin konden we de gameplay van een missie aanschouwen waar het er niet bepaald rustig aan toe ging. Met grote bombarie werd de missie uitgevoerd. Bekend van de eerste Dishonored zullen spelers zelf de keuze hebben om het op deze manier te doen, of juist het tegenovergestelde daarvan en te besluiten niemand te vermoorden. Na de release van de trailer gisteren gaf Bethesda al aan dat er vandaag een stealth trailer zou volgen, zodat spelers weten op welke manier ze een missie kunnen benaderen. Bethesda hield zich aan deze afspraak en vandaag kwam deze video dan ook terecht op YouTube.

In deze playthrough wordt opnieuw de rol van Emily Kalwin aangenomen en ditmaal doorloopt ze op een rustige en voorzichtige manier de zogenaamde Clockwork Mansion. Met deze video, in combinatie met de vorige, wordt duidelijk welke keuze je straks zult hebben als speler van de titel. Dishonored 2 komt uit op 11 november 2016.