Nieuwe sneeuw-map voor PUBG aangekondigd

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Nieuwe sneeuw-map voor PUBG aangekondigd

Tijdens de E3 2018 had Brendan Greene het al over de nieuwe map die naar PUBG komt, namelijk de sneeuwmap. Tijdens de conferentie werd aangekondigd dat het team er mee bezig was, maar wanneer we de nieuwe content mochten verwachten, was nog niet duidelijk. Vannacht is dit wel duidelijk geworden.

De nieuwe map voor PUBG heet Vikendi en is een map die zich afspeelt in een winters gebied. Het nieuwe terrein komt op 19 december naar de live servers voor pc en in januari naar PlayStation 4 en Xbox One, maar echte liefhebbers kunnen vandaag de map al testen via de test servers. Later kondigde Brendan Greene aan, dat de test servers nu live zijn. Vikendi heeft een omvang van 6 x 6 km en heeft nieuwe wapens en voertuigen zoals de G36C en de snowmobile.

Op donderdagavond heeft Brendan Greene ook screenshots gedeeld van de nieuwe map via Twitter. Dit laat ons verschillende facetten van de map zien. Hoe de map uiteindelijk speelt, kun je nu zelf checken. De uitgebreide informatie kun je vinden in de patch notes.

https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/1070884397627260928