Nieuwe skins en game mode in gelekte Overwatch-trailer

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe skins en game mode in gelekte Overwatch-trailer

Dat het ‘Year of the Rooster’-event eraan zat te komen wisten we al, maar wat het precies inhield was nog niet helemaal duidelijk. Inmiddels staan de zaken er anders voor, aangezien er een trailer online staat die ons precies laat weten wat de aankomende Overwatch-update voor ons in petto heeft.

De gelekte trailer laat nieuwe skins, victory poses en sprays voor de personages zien, toont een nieuwe map en onthult een nieuwe game mode. Tracer, Symmetra, Junkrat en zelfs Bastion’s vogel Ganymede krijgen allemaal een nieuwe look aangemeten. De nieuwe game mode getiteld ‘Capture The Rooster’ is zeer waarschijnlijk niet meer dan het geijkte Capture The Flag dat we uit vele andere shooters kennen, maar is desondanks een welkome aanvulling op het bestaande aanbod aan game modes in Overwatch. Tot slot zien we dat de bestaande Lijiang Tower Map is voorzien van sfeervolle verlichting.

De Year of the Rooster-update is gratis en staat gepland voor vandaag, dus het zal niet al te lang duren voordat Blizzard de trailer en het nieuws zelf naar buiten brengt.