Nieuwe screenshots Dark Souls III tonen grimmige scenario’s

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe screenshots Dark Souls III tonen grimmige scenario’s

Bandai Namco weet vandaag de fans van de Dark Souls-serie op hun wenken te bedienen met enkele sfeervolle screenshots van Dark Souls III. Door middel van deze screenshots toont de uitgever wat de speler te wachten staat in de online beleving van de game, maar of dat goed of slecht is mag de bekijker ervan zelf opmaken.

De screenshots wemelen namelijk van de Red Phantoms, entiteiten die niet veel goeds voorspellen, iets wat iedere die-hard Dark Souls-speler intussen meerdere malen heeft ondervonden. In Dark Souls III worden Red Phantoms bestuurd door andere spelers die maar een doel hebben: jou met de grond gelijk maken.

Maar het is niet alleen kommer en kwel wat de klok slaat, we zien hier en daar ook White Phantoms ten tonele verschijnen, die je juist helpen in jouw queste. Al met al valt er in de online wereld van Dark Souls III voldoende te hakken en te slachten, met of tegen je vrienden.

We zullen helaas nog wel even moeten wachten voordat we deze screenshots in het echt kunnen beleven. Voor zover bekend staat Dark Souls III gepland voor Europese release in april 2016, al heeft Bandai Namco tot op heden nog geen exacte datum opgegeven. In Japan verschijnt de game op 24 maart.