Nieuwe schurken van Injustice 2 aangekondigd

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Nieuwe schurken van Injustice 2 aangekondigd

Op 16 mei verschijnt Injustice 2. Ontwikkelaar Northern Realms vindt het anderhalve maand voor de release tijd om een aantal nieuwe schurken aan te kondigen middels een nieuwe trailer.

In de nieuwe trailer zien we vier nieuwe schurken voorbijkomen. Zo krijgen we Gorilla Grodd, Bane, Captain Cold en Scarecrow te zien. De laatste twee zijn direct ook de nieuwe aankondigingen. Wat ook opvalt, is dat sommige slechteriken een nieuw uiterlijk hebben gekregen. Zo kennen we Bane uit de Batman-games vooral als een grote, lompe reus. In Injustice 2 ziet Bane er veel subtieler uit en heeft hij een modern pak met neonlichten erop aan.

Aangezien de trailer om de schurken draait, zien we hen ook vooral de helden in elkaar beuken. Zo moeten Superman, Flash, Green Lantern en Wonder Woman het ontgelden in de beelden. Tevens zien we een aantal nieuwe locaties, waarbij die van Gorilla Grodd karaktergebonden lijkt. Tot slot zien we een aantal (special) moves die specifiek zijn voor de desbetreffende karakters.

De laatste tijd strooien Warner Bros en Northern Realms sowieso erg met trailers van de game. Wanneer er een nieuwe verschijnt, zie je dat uiteraard op Pixel Vault. Kijk jij al uit naar een nieuwe vechtgame? Injustice 2 verschijnt op 16 mei voor de PlayStation 4 en Xbox One.