Nieuwe Samurai Spirits aangekondigd

Nieuwe Samurai Spirits aangekondigd

Gisteren vond het jaarlijkse Sony-evenement plaats. Dit is het jaarlijkse evenement dat Japanse ontwikkelaars een podium biedt om nieuwe games aan te kondigen en te laten zien waar ze aan gewerkt hebben. Eén van deze games is een nieuwe titel in de Samurai Spirits-franchise.

Er is een nieuwe Samurai Spirits op komst. Dit is gisteren bekendgemaakt tijdens het jaarlijkse Sony-evenement. De game wordt net als de voorgaande titels ontwikkeld door SNK en volgens de trailer mogen we de game ergens in 2019 verwachten. De game komt dan in ieder geval uit voor de PlayStation 4. Net als de vorige titels uit de franchise is Samurai Spirits ook weer een fighter. Deze keer speelt de game zich af in 1787 in het Tenmei tijdperk. Wat dit precies gaat betekenen voor het verhaal moeten we nog afwachten. In de gameplay beelden die we te zien krijgen in de korte trailer, zien we een aantal verschillende personages voorbijkomen. Dit alles in een kleurrijke tekenstijl.

Inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat de vorige Samurai Spirits-titel uitkwam. In de tussentijd heeft de ontwikkelaar zich meer bezig gehouden met de ontwikkeling van verschillende King of Fighter-games.