Nieuwe releasedatum voor Mighty No. 9

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe releasedatum voor Mighty No. 9

Keiji Inafune heeft vandaag wederom een releasedatum gegeven voor Mighty No. 9. Tevens wilde hij zijn excuses aanbieden voor het herhaaldelijk uitstellen van de game en het teleurstellen van de fans.

Via een e-mail heeft Keiji Inafune en zijn team bij Comcept aan alle mensen die de Kickstarter van Mighty No. 9 hebben gesteund laten weten dat de laatste releasedatum van Mighty No. 9 op 24 juni is. Noord-Amerika en Azië krijgen de game zelfs drie dagen eerder. De versies voor de PlayStation Vita en de 3DS komen er ook nog aan, maar die zullen later uitkomen. In de mail wilde Inafune ook duidelijk maken dat het hem spijt dat het zo lang heeft geduurd en dat dit de échte releasedatum zal zijn.

Ten eerste wil ik nogmaals zeggen hoeveel het me spijt dat we al onze fans hebben laten wachten. We snappen dat door het vele uitstellen onze fans zijn teleurgesteld.

Mighty No. 9 stond, na meerdere keren uitgesteld te zijn, eigenlijk gepland om op 11 februari van dit jaar uit te komen. Die datum werd niet gehaald, waarop “voorjaar 2016” werd aangehouden. Met de nieuwe releasedatum in juni wordt ook dat target gemist. Maar, is dit dan eindelijk de echte releasedatum? Volgens Inafune wel, want Mighty No. 9 is nu gold.