Nieuwe regisseur Uncharted-film

archief
Stan van der Burg op 20 januari 2020
Nieuwe regisseur Uncharted-film

Sony’s Uncharted-film heeft al meerdere regisseurs op zijn naam staan en vandaag is er daar weer een naam aan toegevoegd. Shawn Levy gaat de film regisseren, hij is onder andere bekend van Night at The Museum, Real Steel en twee afleveringen van Stranger Things. Dit meldt filmsite Deadline in een reportage.

Eerder is de film geregisseerd door Joe Carnahan, maar deze heeft de keuze gemaakt om het regisseren over te laten aan iemand anders. Hij ging zich wijden aan een nieuwe Bad Boys-film. Wel heeft hij het meest recente script voor de Uncharted-film geschreven. De Uncharted-film is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks. Het laatste deel binnen die reeks, Uncharted 4: A Thief’s End, stamt alweer uit mei.

Naast de nieuwe regisseur weet Deadline ook te melden dat de Uncharted-film ‘op schema’ ligt. Deze vage uitdrukking zegt echter niet veel: de film heeft nog geen officiële releasedatum. Daarnaast is de complete cast van de film zelfs nog niet officieel aangekondigd. Daarbij gaat het fans natuurlijk vooral om de hoofdpersoon, Nathan Drake, en wie zijn rol zal vertolken. Geruchten wijzen richting Chris Hemsworth, bekend van onder andere Thor. Zodra hierover meer bekend is, lees je dat op Pixel Vault.