Nieuwe operators Rainbow Six Siege officieel onthuld

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nieuwe operators Rainbow Six Siege officieel onthuld

Ubisoft heeft afgelopen weekend de twee nieuwe operators voor Rainbow Six Siege’s Operation Para Bellum officieel uit de doeken gedaan. Ook is de nieuwe map Villa voor het eerst getoond.

Tijdens het finaleweekend van de Rainbow Six Siege Pro League maakte Ubisoft meer bekend over de twee nieuwe operators: Alibi en Maestro. Daarnaast werden middels een ‘gameplay & tips’-video de eerste beelden van de nieuwe Villa-map gedeeld.

Alibi en Maestro zijn twee leden van de Italiaanse antiterreureenheid Gruppo di Intervento Speciale (G.I.S.) en beschikken over verschillende nieuwe gadgets.

Alibi heeft hologrammen die ze kan plaatsen in een level die tegenstanders afleiden en markeren op de kaart wanneer ze de hologram beschieten. Maestro daarentegen heeft een op afstand bestuurbare camera die beschikt over een laserstraal waarmee hij vijanden onder vuur kan nemen.

De nieuwe map Villa staat in de Toscaanse heuvels, omringt met wijngaarden en beplanting. Net als andere Siege-levels is dit level bezaaid met hoekjes om in te schuilen, muren om door te breken en muren om aan af te dalen.

Wanneer de nieuwe uitbreiding precies beschikbaar is, heeft Ubisoft nog niet bekendgemaakt, maar dit zal ergens in juni zijn.