Nieuwe levels in gratis Super Bomberman R update

Nieuwe levels in gratis Super Bomberman R update

Vandaag is er een nieuwe update verschenen voor Super Bomberman R. De gratis update voor de Nintendo Switch game voegt onder meer vier nieuwe levels toe aan het spel en daarnaast moet Bomberman een stuk stabieler draaien op de nieuwe console van Nintendo.

De vier nieuwe levels die update 1.3 toevoegt aan de battle mode van het spel heten White Cross, Lagune, Max Speed en Gin Gin Power. Naast de nieuwe levels voegt de nieuwe update ook twee sets accessoires en een aantal veranderingen aan de verhaal en strijdmodus toe. Bovendien zorgt de update voor een verbetering in de framerate en moet de multiplayer na de update beter werken.

Super Bomberman R verscheen afgelopen maart voor de Nintendo Switch en was daarmee de eerste echte nieuwe Bomberman game in tien jaar. De game werd echter nogal matig ontvangen. De huidige update lijkt een poging van ontwikkelaar Konami om de critici tegemoet te komen. Naast deze update gaat de ontwikkelaar binnenkort ook drie gratis nieuwe personages uit andere bekende Konami spellen toevoegen aan de game, te weten Vic Viper uit Gradius, Belmont uit Castlevania en Pyramid Head uit Silent Hill.