Nieuwe levels en personages in Super Bomberman R update

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe levels en personages in Super Bomberman R update

Konami brengt weer een nieuwe update voor Super Bomberman R op de Nintendo Switch. Deze gratis update voegt onder andere vier nieuwe levels en drie speelbare karakters toe. Daarnaast introduceert update 1.4 teamstrijd, een nieuwe spelmodus waarin de speler met de laatste overlevende wint.

In deze teamstrijdmodus kunnen spelers hun eigen team samenstellen om het gevecht aan te gaan met andere spelers. Tot vier verschillende teams kunnen tegelijk deelnemen aan een teamstrijd in een grote deathmatch. Ook is het mogelijk om op deze manier een één-tegen-vier teamstrijd te maken voor de ultieme uitdaging.

De vier nieuwe levels die toegevoegd worden, zijn de Transportband Klassiek, Paniek Fabriek, Gewone Vloer en Woestijnfort. Daarbovenop kun je spelen met een van de drie nieuwe karakters, ook bekend van andere Konami spellen. Zo is er Pyramid Head uit Silent Hill. Hij kan vijanden per direct verslaan als hij ze aanraakt. Gradius’s Vic Ciper is supersnel terwijl Simon Belmont uit Castlevania bommen en vijanden naar zich toe kan trekken. Verder zijn ook twee sets accessoires toegevoegd en zijn er nu meerdere manieren om Edelstenen te winnen. Voorheen konden Edelstenen enkel verdiend worden in de Ligastrijden, maar nu kan dat bij alle versus spelmodi.