Nieuwe Kingdom Hearts 3-wereld onthuld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe Kingdom Hearts 3-wereld onthuld

Afgelopen weekend is tijdens het D23 Expo in Japan een nieuwe Kingdom Hearts 3-wereld aangekondigd. Monsters Inc. wordt een speelbare wereld in de derde genummerde Kingdom Hearts-game.

In Japan werd zaterdagnacht door middel van een trailer bekend gemaakt dat we in Kingdom Hearts 3 een bezoekje brengen aan Mike en Sully. De wereld werd onthuld met een trailer die laat zien dat Sora, Donald en Goofy ook hier qua uiterlijk veranderen. Monters Inc. is de tweede Pixar-wereld die naar Kingdom Hearts komt, nadat vorig jaar Tot Story werd onthuld.

Naast de onthulling van de Monsters Inc.-wereld werd er nog een andere trailer onthuld; namelijk die van de theme song van Kingdom Hearts 3. In deze trailer zien we een aantal oude en nieuwe beelden van Kingdom Hearts 3 terwijl zangeres Hikaru Utada het lied Don’t Think Twice zingt.

Beide trailers vertellen ons echter nog steeds niet wanneer Kingdom Hearts 3 nou exact uitkomt. We weten alleen dat Square Enix van plan is om het spel ergens in 2018 uit te brengen.