Nieuwe Just Cause 3 DLC deze week beschikbaar

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Nieuwe Just Cause 3 DLC deze week beschikbaar

Uitgever Square Enix heeft vandaag bekendgemaakt dat Just Cause 3 deze week nog nieuwe DLC gaat krijgen. Bezitters van de Air, Land & Sea Pass kunnen vanaf 3 juni aan de slag met de Mech Land Assault DLC.

In de DLC zullen spelers kennismaken met het nieuwe eiland Lacrima. Hierop zullen spelers een verlaten onderzoeksbasis ontdekken en daarnaast een gevangenkamp. De voornaamste toevoeging is gericht op twee nieuwe Mechs die Rico kan gebruiken in de game, aldus Tobias Andersson, senior producer bij ontwikkelaar Avalanche Studios:

De nieuwe Mechs maken het voor Rico mogelijk om vijanden, wapens en objecten rond te gooien als tennisballen, wat de pret alleen nog maar groter maakt. Of je nou jongleert met een kleine auto of helikopters uit de lucht slaat, de Mechs geven je de mogelijkheid om nog meer chaos te veroorzaken op creatieve en explosieve manieren.

Spelers met een season pass voor de game, de Air, Land & Sea Pass, kunnen de nieuwe DLC op 3 juni verwachten. Spelers die niet over de pass beschikken kunnen de DLC vanaf 10 juni kopen voor 12 dollar (naar waarschijnlijkheid 12 euro in Europa). De laatste DLC, de Bavarium Sea Heist, zal tegen het einde van de zomer verschijnen.