Nieuwe Jurassic World: Fallen Kingdom trailer vrijgegeven

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe Jurassic World: Fallen Kingdom trailer vrijgegeven

De nieuwe trailer van Jurassic World: Fallen Kingdom is vrijgegeven. De sequel van de in 2015 uitgekomen Jurassic World-film komt uit in juni. Deze nieuwe trailer geeft ons meer duidelijkheid over het verhaal. 

In februari werden we al getrakteerd op een teaser voor de nieuwe film, maar vandaag is daar een volwaardige trailer bijgekomen. In de trailer zien we dat er een reddingsactie als dekmantel wordt gebruikt om dinosauriërs van het eiland te krijgen. Een groep zakenlui heeft namelijk het plan om ze flink uit te buiten nu het nog kan. Natuurlijk kunnen we verwachten dat dit helemaal misloopt en dat de dinosauriërs weten te ontsnappen. Chris Pratt keert weer terug in de hoofdrol, maar ook Jeff Goldblum, die in de originele Jurassic Park speelde, keert terug.

Ook al komt Fallen Kingdom pas uit op 22 juni, is het derde deel ook al officieel aangekondigd. Deze mogen we namelijk verwachten op 11 juni 2021.Regisseur van de eerste film Colin Trevorrow keert terug om het derde deel te regisseren. Dit is tevens de eerste film die Trevorrow gaat regisseren sinds hij werd ontslagen bij Star Wars Episode IX.