Nieuwe held Doomfist aangekondigd voor Overwatch

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Nieuwe held Doomfist aangekondigd voor Overwatch

Met een heftige trailer kondigt Blizzard vandaag een nieuwe Overwatch hero aan voor de shooter. Er gingen al aardig wat geruchten de ronde en deze zijn vandaag bevestigd: Doomfist komt het rijtje aan Overwatch-helden versterken.

Doomfist is een offensieve Overwatch-held en wordt op de website van Overwatch geranked als een lastig personage om mee te spelen. Zoals zijn naam doet vermoeden maakt Doomfist gebruik van veel hand-to-hand combat en dat betekent dus ook klappen van dichtbij incasseren.

Tot zijn skills behoren onder andere de rocket punch, waarmee hij vijanden extra schade toebrengt door ze tegen een muur te rammen en seismic slam, waarbij hij vijanden in de buurt naar zich toebrengt. Zijn echte grote klapper is echter de meteor strike, dan springt hij in de lucht en komt hij met een enorme klap op zijn vijanden neer. Een gevalletje: hoe meer zielen, hoe meer schade dus.

Mocht je al aan de slag willen met de nieuwe held, dan kan dat via de PTR-server. Hoe je daar terecht komt, lees je hier. Het is nog niet bekend wanneer Doomfist naar de live servers komt.