Nieuwe games rond de Tour de France 2018 voorgesteld

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Nieuwe games rond de Tour de France 2018 voorgesteld

Over twee maanden is het eindelijk zover. Dan zullen wielerfans wederom kunnen genieten van de Ronde van Frankrijk 2018. Voor alle gamers onder deze wielerfans heeft uitgever Focus Home Interactive een verrassing in petto. Zij kondigen namelijk Tour de France 2018 en Pro Cycling Manager 2018 officieel aan met een aantal afbeeldingen.

In Tour de France 2018 kruip je in de huid van één van de grootheden der aarde en probeer je iedereen te verslaan op het officiële parcours van de Ronde van Frankrijk. Beleef de intense momenten van de ronde zelf en strijd mee voor de overwinning en de legendarische gele trui. In deze editie zullen spelers kunnen genieten van de nieuwe Pro Leader-spelmodus. In deze modus maak je kennis met het nieuwe teamprogressiesysteem, een verbeterd Fitness Peak-systeem en een agressievere en realistischere AI. Naast de officiële parcours voegen de makers er onder andere ook nog een wielerklassieker aan toe, namelijk Parijs-Roubaix.

Dankzij de verbeterde carrièremodus zullen je manager-vaardigheden in Pro Cycling Manager 2018 op de proef worden gesteld. Dit aan de hand van de nog moeilijke onderhandelingen. In de Pro Cyclist-modus krijgen spelers nog meer de kans om hun renners te personaliseren. Verder zullen spelers ook de meer dan 200 races en 500 parcours kunnen verkennen.

Tour de France 2018 voor de PlayStation 4 en Xbox One en Pro Cycling Manager 2018 voor de PC verschijnen op 28 juni.