Nieuwe gameplaybeelden The Division duiken op

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Nieuwe gameplaybeelden The Division duiken op

Het lijkt niet helemaal de bedoeling van Ubisoft te zijn geweest, maar er zijn onlangs nieuwe gameplaybeelden van The Division naar buiten gekomen. Nog voordat Ubisoft deze beelden met een noodvaart ‘in quarantaine’ wist te zetten heeft een externe partij de hand weten te leggen op deze beelden en deze alsnog openbaar gemaakt. 

Met de releasedatum van de post-apocalyptische shooter van Ubisoft in het verschiet zitten velen al tijden reikhalzend uit te kijken naar The Division, een game die inmiddels flink geplaagd is door uitstellen en beweringen van mensen die beweerden dat de game verre van af is. De vraag rees onlangs dan ook of de releasedatum die nu op de kalender staat wel echt definitief is.

Het feit dat Ubisoft een gameplaytrailer klaar heeft staan om gepubliceerd te worden doet dan ook vermoeden dat de game er dan toch echt aan gaat komen, al leek het nog niet de bedoeling te zijn dat deze nu al openbaar werd. Een Italiaanse trailer circuleerde namelijk al snel rond op het internet, die dan ook vliegensvlug weer door Ubisoft werd verwijderd, maar niet voordat deze door een andere partij werd gedeeld. Deze video is tot op heden nog gewoon te bekijken.

In deze video is duidelijk te zien hoe het er aan toe kan gaan in de verloren straten van New York, maar ook is duidelijk te zien hoe het gesteld is met de Safe Zones, waar je eventjes kan bijkomen van de chaos en je je munitie en rantsoenen weer kan aanvullen voor je je weer in de strijd gaat begeven.

Alles lijkt erop te wijzen dat Ubisoft zich aan het voorbereiden is om The Division helemaal uit de doeken te doen, maar tot die tijd kun je altijd nog op deze link klikken om de Italiaanse gameplaytrailer te bekijken