Nieuwe gameplaybeelden rond Starlink uit de doeken gedaan

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Nieuwe gameplaybeelden rond Starlink uit de doeken gedaan

Starlink: Battle for Atlas verschijnt op 16 oktober. Omdat deze release dichterbij komt, toont Ubisoft ons nu iets meer dan een half uur aan gameplaybeelden. 

Wanneer we de video bekijken, kunnen we twee helften onderscheiden. In de eerste helft krijgen we gameplay van de Nintendo Switch te zien. Hierin zien we de exclusieve Arwing van Star Fox te zien. Spelers zullen hiermee uitsluitend aan de slag kunnen gaan op de Switch.

In de tweede helft van de video schakelen we over naar de Xbox One-versie van het spel. Hierdoor ruilen we de Arwing in voor twee andere schepen en piloten. Aan het begin van dit deel tonen de makers hoe spelers met de fysieke opzetstukken deze wissel kunnen doorvoeren.

Zij die niet genoeg kunnen krijgen van deze game, kunnen de E3 2018-trailer bekijken in ons verslag van de persconferentie van Ubisoft. Hier kun je ook meteen de andere games checken die in de E3-persconferentie van de uitgever zaten.

Zoals we eerder zeiden verschijnt Starlink: Battle for Atlas op 16 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.