Nieuwe gameplay Kingdom Hearts 3 toont Big Hero 6 (update)

Nieuwe gameplay Kingdom Hearts 3 toont Big Hero 6 (update)

Tijdens gamescom 2018 was er hier bij Pixel Vault ook veel te doen rond Kingdom Hearts 3. Zo mocht de redactie uitgebreid vooruitblikken naar de game in de bijhorende trailer en schreef Jessica een preview over de game. Vandaag doen de makers er nog een schepje bovenop met twee nieuwe gameplay-trailers rond deze game. Daarin krijgen we onder andere een voorproefje van San Fransokyo en Big Hero 6. Naast een voorproefje kondigen de makers ook het interactieve filmpje Kingdom Hearts; VR Experience aan. Dit is gratis te downloaden ergens tijdens de loop van de feestdagen van dit jaar.

Update:

Tijdens het 10 minuten durende interactieve filmpje Kingdom Hearts: VR Experience herbeleven we enkele memorabele momenten uit de gelijknamige franchise. Dit onder begeleiding van de bekende Kingdom Hearts-muziek.

Naast een filmpje krijgen spelers tijdens het spelen van de game ook de kans om gaandeweg nieuwe content vrij te spelen. Hoe dit alles eruit ziet en welke extra’s we kunnen verwachten is momenteel nog onbekend. Wat we wel al weten is dat iedereen de VR Experience gratis kan downloaden tijdens de aankomende feestdagen via de PlayStation Store.

Originele bericht:

De eerste trailer liet Square Enix vandaag op ons los als voorbode op de Tokyo Game Show 2018. In de trailer ontmoeten Sora, Goofy en Donald de robot Baymax en Hiro. Samen met hen proberen zij allerlei vijanden een kopje kleiner te maken. Tijdens de gevechten geven de makers ons alvast een voorproefje van deze wereld en het bijbehorende wapen. Als tweede lichten de makers ook al een tipje van de sluier rond het Gummi Ship op. Zo zen we verschillende schepen en een bijbehorende missie. Naast Big Hero 6 krijgen we ook meer beelden rond de verschillende personages, het verhaal en meer.

In de tweede trailer doet de Japanse tak van PlayStation een mogelijke VR Experience van de titel uit de doeken. Je leest het goed, de Kingdom Hearts-reeks krijgt naar alle waarschijnlijkheid een versie in Virtual Reality. Aan de hand van deze trailer tonen de makers ons hoe dit eruitziet. Of deze titel bij ons gaat verschijnen en wanneer dit zal zijn, is momenteel onbekend.

Trailer Big Hero 6:

Trailer VR Experience:

Kingdom Hearts 3 verschijnt op 29 januari 2019 voor PlayStation 4 en Xbox One.