Nieuwe game voor de Game Boy uitgebracht: Tobu Tobu Girl

Nieuwe game voor de Game Boy uitgebracht: Tobu Tobu Girl

Tobu Tobu Girl stond niet op onze releaselijst en eerlijk gezegd het platform waar de game op uitkomt ook niet. Toch is er een nieuwe game voor de Game Boy uitgebracht. We vermoeden dat de game uit liefde voor de handheld is gemaakt, zeker omdat de game ook gewoon gratis te downloaden is.

Tobu Tobu Girl is op 3 december uitgebracht door de Deense studio Tangram. Ze hebben de game ontwikkeld als homebrew-game en uitgebracht als ROM. Nu zijn ze zeker niet de eerste die een eigen ROM of aangepaste game op het web zetten, maar Tobu Tobu Girl kwam ook uit als fysieke release. We moeten je wel meteen teleurstellen: deze is al uitverkocht.

In Tobu Tobu Girl speel je als een meisje wiens kat ergens hoog in de lucht hangt. Aan jou de taak de viervoeter weer terug te halen door snel omhoog te springen terwijl je van alles moet ontwijken of juist moet pakken. Je kunt de game downloaden op de website van Tangram als je de game zelf wilt uitproberen. Er komt later dit jaar ook nog een tweede lading aan fysieke versies van de game, mocht je per se een cartridge willen bemachtigen voor je Game Boy.