Nieuwe DLC voor South Park: The Fractured But Whole

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe DLC voor South Park: The Fractured But Whole

Vanaf 31 juli kunnen spelers aan de slag met de nieuwste DLC van South Park: The Fractured But Whole. De Bring the Crunch-DLC is inmiddels de derde uitbreiding en neemt je mee naar een pittoresk zomerkamp. 

De uitbreiding gaat een aantal nieuwe missies toevoegen waarin het personage Mint-Berry Crunch centraal staat. Nadat de begeleiding van het zomerkamp verdwijnt is het aan jouw om de boel tot een goed einde te brengen. Naast het nieuwe verhaal wordt er ook een nieuwe klasse toegevoegd. De Final Girl-klasse heeft allerlei nieuwe vechttechnieken en vallen om je vijanden mee te verslaan.

De uitbreiding is vanaf 31 juli beschikbaar op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De uitbreiding gaat 11,99 dollar kosten. Hoeveel de Europese versie gaat kosten is nog niet bekend. Naast de uitbreiding heeft Ubisoft bekendgemaakt dat voorganger The Stick of Truth dit kwartaal als digitale versie op de Switch verschijnt. Eerder konden Switch-bezitters al aan de slag met The Fractured But Whole.