Nieuwe DLC voor Call of Duty: WWII aangekondigd

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Nieuwe DLC voor Call of Duty: WWII aangekondigd

Het is alweer een tijdje geleden dat fans van Call of Duty: WWII aan de slag konden met nieuwe content. De laatste DLC voor de game verscheen op 30 januari en was getiteld The Resistance. Vandaag kondigt Activision aan dat er nieuwe DLC aankomt. Het nieuwe pakket is getiteld The War Machine en voegt onder meer luchtgevechten toe aan de game.

Call of Duty: WWII The War Machine voegt onder meer een nieuwe War Mode-missie toe aan de game. De nieuwe missie heet Operation Husky en legt de nadruk op het verzamelen van informatie en het uitvechten van luchtduels. The War Machine verschijnt op 10 april voor PlayStation 4. Xbox One- en pc-gamers zullen nog even moeten wachten op de DLC.

Naast de nieuwe luchtduels bevat de DLC ook een drietal nieuwe multiplayer maps. Deze maps brengen het front naar de piramides van Egypte, de kust van Duinkerken en V2-raket-testlocatie in Duitsland. Daarnaast bevat The War Machine ook een nieuwe map waarin met nazi-zombies gevochten kan worden: The Shadowed Throne.