Nieuwe details rondom seizoen 3 van Stranger Things bekendgemaakt

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Nieuwe details rondom seizoen 3 van Stranger Things bekendgemaakt

Dat er een derde seizoen aankwam van de populaire Netflix-serie Stranger Things wisten we al, maar nu zijn ook de eerste details bekendgemaakt. In een interview met The Hollywood Reporter vertelt acteur Noah Schnapp over een aantal nieuwe elementen uit seizoen drie. 

In het interview verklapt de vertolker van Will dat seizoen drie het over een andere boeg gaat gooien. Zo speelt het verhaal zich af in de zomer van 1985 en krijg je dus een hele andere kant te zien van de personages. Ook heeft het het gevoel van mysterie overgenomen uit seizoen twee en de luchtige stukken die in seizoen één te vinden waren. In seizoen drie wordt er meer aandacht geschonken aan het karakter Erica. Erica, gespeeld door Priah Furgeson, is het jongere zusje van Lucas. Ze krijgt zelfs een aparte verhaallijn samen met een ander personage uit de serie. Wie, hoe en wat laat de acteur nog even in het midden.

Tot slot vertelt de acteur over de samenwerking met Winona Ryder, die de moeder van Will speelt. Hij benadrukt dat het geweldig is om met haar te werken en dat ze tegen iedereen erg lief en behulpzaam is. Als de acteur ergens hulp bij nodig heeft, dan kan hij dat met haar bespreken.