Nieuwe details PUBG sneeuwmap bekend

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Nieuwe details PUBG sneeuwmap bekend

Een nieuwe map voor PUBG is altijd een reden voor veel speculatie en discussie. Hoe groot zou de map zijn? Welke locaties zouden er te vinden zijn? Tot nu toe kunnen PUBG-spelers in drie verschillende maps terecht, maar deze winter komt er een speciale sneeuwmap bij. Dankzij een flinke datamine zijn er nu de nodige details van die map gelekt.

De resultaten van een PUBG-datamine zijn gepost op Reddit en maken een aantal details rondom de nieuwe map voor de game duidelijk. De map heet Dihor Otok en wordt waarschijnlijk zes vierkante kilometer groot. Qua oppervlakte valt de map daarmee tussen de acht vierkante kilometer van Erangel and Miramar en de vier vierkante kilometer van Sanhok in.

PUBG Sneeuwmap 
 Pixel Vault

Naast de oppervlakte van de sneeuwmap zijn er nog verschillende afbeeldingen naar buiten gekomen die leiden tot de nodige speculatie. Zo is er labyrinthachtige opzet van een plek die Dino Park heet en de nodige torens die op de aanwezigheid van een kasteel lijken te duiden. Ten slotte zijn er enkele bestandsnamen die mogelijk wijzen op de komst van een nachtmodus naar PUBG.